Erstvisite für die Fertilität

In der ersten Visite wird eine komplette Beurteilung ihres Situation realisiert wobei die Grundlage einer Arzt/Patient Beziehung aufgebaut wird

Hva består den første fruktbarhetsavtalen av?

Vi vil evaluere alle aspekter relatert til ditt tilfelle, alt fra din fra medisinske, gynekologiske eller andrologiske bakgrunn, inkludert – hvis det viser seg nødvendig – en gjennomgang av behandlinger utført i andre sentre. Hvis du ble evaluert medisinsk uten grunnleggende fruktbarhetsundersøkelser, vil vi utføre dem under dette første besøket, fordi uten resultatet av disse vil vi ikke kunne tilby deg mulige behandlingsalternativer tilpasset dine reelle behov og ikke til standardprotokoller. Prisen på den første konsultasjonen trekkes fra kostnaden for behandlingen din, dersom du bestemmer deg for å gjennomføre den.

Hvor blir det gjort?

Vanligvis krever det første besøket et intervju med pasienten i våre installasjoner. Kontorene til Instituto Bernabeu utgjør et egnet miljø som tillater en avslappet samtale mellom lege og pasient, men hvis det av en eller annen grunn er vanskelig å komme seg til en av våre sentre, kan man avtale en konsultasjon via videokonferanse eller en telefonsamtale, som gjør det mulig for oss å fokusere på saken din og samtidig spare deg ubehaget som en eventuell reise kan medføre.

Hvem vil motta meg ved min første fruktbarhetskonsultasjon?

For en konsultasjon om ufruktbarhet mottas pasientene av en gynekologspesialist i reproduktiv medisin. Utenlandske pasienter vil bli behandlet av en lege på sitt eget språk. Alle gynekologer som vurderer pasienter med infertilitetsproblemer på IB har blitt godkjent av ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) og av EBCOG (European Board and College of Obstetrics and Gynaecology) og de har alle en lang og påbevist erfaring.

I tillegg vil du fra første stund ha en egen personlig assistent (AP) til din disposisjon, som til enhver tid vil hjelpe deg og veilede deg på ditt eget språk, samt tilby individuell oppmerksomhet ut i fra yrkeserfaring og følelsesmessig kunnskap om reproduktive forandringer.

Erstvisite für die Fertilität

Hvor skal jeg henvende meg når jeg kommer til et IB-senter?

Resepsjonspersonalet vil vente på deg til avtalt tidspunkt. Du vil bli bedt om en rekke administrative data (navn og kontaktinformasjon) og deretter ført til et venterom med privat atmosfære. 

Hva består den første fruktbarhetskonsultasjonen av?

Etter innføring av gynekologen som skal være ansvarlig for ditt tilfelle, vil besøket være strukturert på følgende måte:

  • Anamnese. Det er det første trinnet i enhver medisinsk handling. Gynekologen vil spørre om din familie og personlige bakgrunn. Det er viktig å kjenne til alle detaljene i din medisinske historikk som kan være viktige for både diagnosen og behandlingen av infertilitetsproblemet, samt ditt fremtidige svangerskap.
  • Evaluering av forhistorien til infertiliteten. Utviklingen av infertiliteten over tid vil bli bekreftet og hvis du allerede har fått utført en diagnostisk test eller behandling, vil alle detaljene bli observert og registrert i journalen.
  • Forskrift av diagnostiske tester. Etter evalueringen av alle dataene vil du bli informert og forklart om testene som skal utføres for å komme frem til en diagnose. De kan gjøres samme dag til å spare tid og unngå unødvendige besøk. I prisen for det første besøket, hvis nødvendig, inkluderes:

    - en avansert ultralyd og morfologisk undersøkelse av ovariefunksjonen.
    - en grunnleggende sædanalyse
    - en analyse av AMH anti müllerian-hormonet for å kunne vurdere eggestokkenes aktivitet.

  • Besøk eller kontakt via telefon eller Skype som du kanskje trenger i ettertid for å få svar på eventuelle spørsmål eller få ytterligere informasjon relatert til dette besøket vil være gratis.

Erstvisite für die Fertilität

Hva bør jeg ta med til den første konsultasjonen om fruktbarhet?

Det vil være lurt å ta med alle dokumentene (analyser, prøver, medisinske rapporter … ) som kan være av interesse. Du kan til og med sende oss disse dokumentene skannet, noe som vil forenkle prosessen ettersom gynekologen kan se på prøvene før konsultasjonen.

Uansett, og selv om det er vanskelig for deg å få tak i dokumentene, bør du ikke utsette konsultasjonen, ettersom man ut i fra intervjuet kan gjøre en egnet vurdering og bekrefte om de er absolutt nødvendige eller ikke.

fanden sie es Interesant? JA No

STATISTIKEN DER ERGEBNISSE

mehr lesen

Unsere Schwangerschaftsergebnisse sind durch externe Zertifizierungsunternehmen belegt.

Brauchen sie hilfe?